Lopetettu vakavien ruhjeiden vuoksi 14. syyskuuta 2015.

Palkittu 12.02.2015 Premier prosentein 67%.Belinda GER
VH13-011-0331
164 cm ruunikko hannovertamma
20-vuotias, s. 02.04.2008 Saksassa (evm)
KO: PSG / RE: 100 cm / ME: 80 cm
omistaja Orange Wood Ranch, VRL-02207
ex-omistaja Zeiton Sporthorses, VRL-06066

i. Octavius IV evm + e. Blue Ballet Chaos evm (ei. Limahl evm)
Jälkeläiset (4 kpl): fwb-o Leafocean Zei, wpb-t Orange Wood's Syyslligwf, cwb-t Orange Wood's Wagafii, hann-o Orange Wood's Wizzerbuzz


© Elisa, VRL-02207


Maneesiremontin jatkuessa viikonlopun jälkeen, rakennusväki oli palannut työmaalle hommiin aamuvarhaisella.
Viimeisillään kantavana ollutta Lindaa haettiin juuri tarhoilta,
kun työmaalle pystytetty metalliputkista kyhätty tukirakennelma romahti alas hirveällä mekkalalla ja pelästytti hevosen pahasti.
Linda riuhtaisi itsensä irti taluttajan käsistä ja laukkasi tallipihalta autotielle asti, missä siihen törmäsi kukkulan takaa ajanut henkilöauto.
Kuljettaja ei ehtinyt reagoida tarvittavan ajoissa, sillä hevonen syöksyi tielle kivikon takaa yllättäen, ja vaikka kuljettaja koetti väistää,
auton puskuri iski Lindaa takaruumiiseen. Lindan molemmat takajalat murtuivat ja hevonen jouduttiin välittömästi lopettamaan.
Henkilöauton kuljettaja sai tällin päähänsä, mutta selvisi muutoin vammoitta ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan jatkotarkkailua varten.
Autossa ei ollut muita matkustajia. Lindan varsa jouduttiin hätäleikkaamaan ulos. Orivarsa oli fyysisesti vahingoittumaton, mutta on tällä hetkellä eläinlääkäriklinikalla teholla.
Kamala onnettomuus on laskenut synkeän pilvensä tilan ylle. Kaikki halukkaat muistivat hevosta viemällä kukkasia ja porkkanoita autotien varteen pihatien päähän.


[Sukutaulu] [Luonnekuvaus] [Päiväkirjamerkinnät]

Tämä on virtuaalihevonen. This is a SIM-game horse.